SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Nieuwe accu iPhone 6 stuk goedkoper

vrijdag 29 december 2017

iPhone 6Een nieuwe accu laten installeren in een iPhone 6 wordt 50 euro goedkoper. Apple buigt daarmee voor klachten van klanten.

Kort geleden kwam een probleem met iPhones 6, 6 Plus, 6s en SE aan het licht. Bij de nieuwste updates van besturingssysteem iOS werden die telefoons door Apple stiekem langzamer gemaakt. Dat was omdat de accu van oudere telefoons niet optimaal werkt. Als de batterij wat ouder is en niet helemaal vol is en de telefoon zwaar wordt belast, kan het toestel uitvallen. Om dat te voorkomen, vertraagde Apple de iPhones.

Kritiek
Dat kwam ze op veel kritiek te staan. Zo zei de Consumentenbond dat Apple de klant niet de dupe moet laten worden van problemen met de accu’s. Zeker niet voor telefoons van slechts een paar jaar oud.

50 euro goedkoper
Apple luisterde naar de kritiek. Het aanbrengen van een nieuwe accu in een Apple-winkel wordt goedkoper vanaf januari. Het gaat zo’n 25 euro kosten, zo’n 50 euro goedkoper dan tot nu toe. Het bedrijf biedt ook excuses aan voor de problemen. In een nieuwe update komt een app die laat zien hoe de batterij eraan toe is.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.