SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Nieuwe Fotowedstrijd heeft thema 'Muziek'

dinsdag 12 december 2017

FotowedstrijdDe winnaar van de Fotowedstrijd met het thema 'Landschap' is bekend. De volgende Fotowedstrijd start meteen. Leden kunnen foto’s voor het nieuwe thema 'Muziek maken' inzenden.

De afgelopen maanden zonden leden van SeniorWeb hun mooiste foto's rond het thema 'Landschap' in. De jury selecteerde de winnende foto, van Hans Smink uit Obdam. Uit het juryrapport: 'Het is een typisch Hollands landschap. Fijn om naar te kijken met een goede compositie. Het water leidt de blik vanuit linksonder naar de molen, die mooi afsteekt tegen de blauwe lucht. De horizon is op een derde van de foto geplaatst. Het fraaie zachte licht en de mistflarden maken de foto af.'

De winnaar van de Fotowedstrijd ontvangt een boek van Van Duuren Media.

Nieuw thema
De nieuwe Fotowedstrijd heeft als thema 'Muziek maken'. Muziek is onlosmakelijk verbonden met de mens. Bij allerlei emoties zoals blijdschap en verdriet, speelt muziek een grote rol. Bij het thema 'Muziek maken' vinden we de relatie tussen mens en muziek belangrijk. 

Leden kunnen maximaal drie foto’s per persoon insturen tot en met 17 januari. Bezoek de pagina van de Fotowedstrijd voor meer informatie.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.