SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Nieuwe Fotowedstrijd van start

dinsdag 5 september 2017

FotowedstrijdDe nieuwe Fotowedstrijd is begonnen op SeniorWeb.nl. Het thema is ‘Landschap’. De winnaar van het thema ‘Bruggen’ is bekend.

De heer te Braake te Nijmegen won de afgelopen kwartaalwedstrijd met zijn indrukwekkende opname van een verlichte brug. Hij ontvangt een fotoboek van Van Duuren Media. 

Juryrapport
De jury meldt over de winnende foto: ‘Wat een fascinerende avondfoto van de fraai verlichte nieuwe Waalbrug 'De Oversteek' bij Nijmegen. Door de schemer komen de mooie lijnen van de verlichte brug goed uit tegen de donkere avondlucht. De boog van de brug wordt bovendien herhaald in de verlichte bogen onder de brug. Een ijzersterke compositie met een spannende diagonaal.’

Tweede werd de Calatravabrug 'de Harp' bij Nieuw-Vennep door mevrouw Zwegers-Braakman en derde de 'Pont du Gard' door de heer van der Heijden.

Nieuw thema
Het thema voor de komende maand in ‘Landschap’. Leden van SeniorWeb kunnen tot en met 11 oktober maximaal drie foto's inzenden. Daarna nomineert de jury twaalf foto's en kunnen bezoekers van de website stemmen op hun favoriete foto. De winnaar wordt op 5 december bekendgemaakt. Meer informatie staat op de pagina van de Fotowedstrijd. Daar vindt u ook de winnende foto.

   

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.