SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Nieuwe ronde SeniorWeb Fotowedstrijd

woensdag 7 maart 2018

FotowedstrijdEr kunnen weer foto's worden ingestuurd voor de SeniorWeb Fotowedstrijd. Plaats vóór 12 april drie foto's binnen het thema 'Jong leven in flora en fauna'.

Het voorjaar hangt in de lucht. De natuur maakt zich op voor een nieuw begin. Het nieuwe thema van de Fotowedstrijd luidt dan ook heel toepasselijk 'Jong leven in flora en fauna'.

Fototip
'Jong Leven' sprekend in beeld brengen vraagt erom dat je je op het 'niveau' van dat jonge leven begeeft. Kies daarom een goed standpunt voor de foto: zak eens door de knieën. Veel camera's hebben tegenwoordig een kantelbaar scherm wat het gemakkelijker maakt om het toestel laag te houden. Denk verder aan de compositie: moet het onderwerp precies in het midden of juist niet? En let erop dat het onderwerp scherp is. Fotografeert u dieren dan moeten zeker de ogen haarscherp zijn.

Sluitingsdatum
SeniorWeb-leden kunnen tot en met 11 april maximaal drie foto's inzenden via deze pagina: Foto inzenden. Alleen eigen foto's zijn toegestaan. Zonder kader, handtekeningen of andere toevoegingen. De kortste zijde van de foto meet minimaal 1024 pixels.

Winnaar vorige ronde
De winnaar van het thema ‘Muziek maken’ is mevrouw Jansen uit Anna Paulowna. Zij wint een boek van Van Duuren Media. 

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.