Menu Zoek

Online winkelen bij Jumbo enorm gestegen in 2020

woensdag 6 januari 2021

Bestellen bij JumboIn het jaar 2020 is door de coronacrisis veel vaker online gewinkeld. Supermarktketen Jumbo zag de hoeveelheid online boodschappen met 50 procent omhoog schieten.

Uit jaarcijfers van Jumbo blijkt dat er massaal gebruik is gemaakt van de mogelijkheid om online boodschappen te bestellen. De online bestellingen waren goed voor meer dan 500 miljoen euro omzet, een stijging van 50 procent ten opzichte van 2019.

Een logische verklaring is de coronacrisis. Om contact te beperken, kozen veel mensen voor online winkelen en boodschappen doen.

Bent u ook geïnteresseerd in online boodschappen doen? Lees dan de artikelen ‘Boodschappen online bestellen bij Jumbo’, ‘Online boodschappen bestellen bij Albert Heijn’ of ‘Boodschappen bestellen bij Crisp’. Meer algemene informatie is te vinden in het artikel ‘Boodschappen doen via internet’.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.