SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Altijd een beroep kunnen doen op onze computerhulp? Word nu voordelig lid!

Meer informatie
Menu Zoek

Picnic neemt retouren webshops mee

dinsdag 18 september 2018

Picnic neemt pakketjes Sandd meeDe bezorgers van online supermarkt Picnic nemen voortaan niet alleen lege flessen van klanten mee. Ook pakjes die terug moeten naar webwinkels kunnen mee in de elektrische wagentjes.

Picnic is een supermarkt zonder winkels. Klanten bestellen boodschappen voor minimaal 25 euro via een app. De boodschappen worden dan gratis bezorgd in elektrische autootjes. Picnic is nog niet landelijk actief, maar breidt snel uit. Ze bezorgen nu in 59 steden. Nieuw is dat de bezorgers zendingen kunnen meenemen die naar webwinkels terug moeten. Dat bespaart klanten tijd en moeite.

Pakjes opgehaald

Picnic werkt samen met postdienst Sandd. De twee bedrijven hielden een proef in Amersfoort. Dat breiden ze nu uit naar Utrecht. Meer steden waar Picnic al bezorgt, volgen later. De bezorgers nemen de retouren mee naar het lokale servicecentrum. Sandd haalt ze daar op en bezorgt ze bij de juiste webwinkels. Bedrijven als Bol.com, Wehkamp en Coolblue krijgen zo de pakjes weer terug.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.