SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Prijswinnaars ledenonderzoek 2018 bekend

woensdag 28 november 2018

Prijswinnaar ledenonderzoekOnder de ruim 2.200 deelnemers aan het SeniorWeb Ledenonderzoek 2018 zijn diverse mooie prijzen verloot.

De hoofdprijs, een Mio Cyclo fietsnavigatie ter waarde van 229 euro, is gewonnen door mevrouw Van de Ven uit Rosmalen. Zij heeft vorige week haar prijs in ontvangst genomen en was blij verrast: 'Keileuk dat ik heb gewonnen!'. Ze is al tien jaar lid en nog altijd blij dat SeniorWeb bestaat. Zo leest ze Enter graag, helpt PCHulp haar regelmatig en heeft ze met Excel leren werken via de online cursussen.

Ook alle overige prijswinnaars zijn inmiddels getrokken en persoonlijk geïnformeerd. Wij wensen hen veel plezier met de gewonnen prijs!

Resultaten onderzoek

SeniorWeb houdt elk jaar een ledenonderzoek om inzicht te krijgen in de tevredenheid over het lidmaatschap en alle aangeboden diensten, de mogelijke verbeterpunten en de digitale ontwikkelingen onder senioren. De resultaten van het onderzoek gebruiken wij om onze dienstverlening verder te verbeteren, en om op de belangrijkste digitale trends te kunnen blijven inspelen. Een samenvatting van de belangrijkste uitkomsten wordt begin 2019 op de website gepubliceerd.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.