SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

T-Mobile koopt smartphones terug

maandag 18 juni 2018

T-Mobile komt met toestelleaseT-Mobile komt met een nieuwe type abonnement: de Recycle Deal. Na afloop van een contractperiode koopt het bedrijf de smartphone terug en het zorgt ervoor dat het toestel gerecycled wordt.

Bij een normaal mobiel abonnement betaalt iemand abonnementskosten en eventueel een bedrag voor de bijgeleverde telefoon. Die is eigendom van de klant en wordt tijdens de contractperiode afbetaald.

Lager maandbedrag

T-Mobile biedt nu een nieuwe constructie aan. Iemand gaat een contract aan voor twee jaar, met het duurdere type mobieltje. Het maandbedrag voor het mobieltje is lager dan bij de reguliere abonnementen. Aan het einde van de twee jaar staat er een restbedrag open. De klant kan het toestel teruggeven aan T-Mobile en hoeft het openstaande bedrag dan niet te betalen. Of hij koopt het toestel alsnog voor het restbedrag.

Recycling

Wie kiest voor terugverkopen, levert zijn telefoon in. In samenwerking met de organisatie Closing the Loop wordt het toestel dan gerecycled of hergebruikt. T-Mobile wil bijdragen aan minder gebruikte telefoons op vuilnisbelten in arme landen.

Kapot?

Er zit wel een addertje onder het gras. Het gebruikte toestel mag geen waterschade of barsten in het scherm / de behuizing hebben. Het moet nog normaal werken. Is de telefoon toch stuk, dan moet de klant de restwaarde alsnog betalen en is het (kapotte) mobieltje van hem. 

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.