Menu Zoek

Egbert Onrust

Egbert Onrust SeniorWeb-lid Lid sinds 2015 Gouda
In deze rubriek vertellen SeniorWeb-leden over hun SeniorWeb-lidmaatschap. Maak kennis met Egbert Onrust uit Gouda.
Egbert Onrust SeniorWeb-lid Lid sinds 2015 Gouda
De Tips & Trucs Nieuwsbrief van SeniorWeb staat vol handige foefjes. U kunt zich er gratis voor aanmelden als lid!

Welke apparaten gebruikt u allemaal, en waar gebruikt u deze apparaten voor?
'Ik heb behoorlijk wat apparaten: een Mac, een iPad, een laptop en een iPhone. De Mac gebruik ik het liefst. Ik volg er nieuwssites op en kranten. Ook speel ik er spelletjes op, en ik houd er een dagboekje en mijn administratie bij.'

Waar heeft SeniorWeb u echt mee geholpen, of wat hebt u van SeniorWeb geleerd?
'Op de website van SeniorWeb staat erg veel nuttig computernieuws en tips. Onlangs heb ik nog veel gehad aan de tips over het beheren van foto's op de Mac. Ik wil nu graag meer weten over het gebruik van WhatsApp. Tijdschrift Enter, dat elk kwartaal op de mat valt, lees ik ook graag.'

Hebt u nog een leuke tip, app of website die ook handig is voor andere leden?
'Speciaal voor leden geeft SeniorWeb een Tips & Trucs Nieuwsbrief uit. Als u lid bent en u deze nieuwsbrief wilt ontvangen, moet u zich hier nog wel even apart voor aanmelden. De Tips & Trucs Nieuwsbrief staat vol handige foefjes en, de naam zegt het al, tips en trucs voor het gebruik van de computer. Op de website van SeniorWeb kunt u een voorbeeld bekijken.'

Hebt u ook interesse in de Tips & Trucs Nieuwsbrief? Meld u dan nu aan.

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken.