SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Hans Bulten

Hans Bulten SeniorWeb-lid Lid sinds 2013 Almere
In deze rubriek vertellen SeniorWeb-leden over hun SeniorWeb-lidmaatschap. Maak kennis met Hans Bulten uit Almere.
Hans Bulten SeniorWeb-lid Lid sinds 2013 Almere
Adres 2000 is een geweldig, simpel programma voor al uw contactgegevens!

Welke apparaten gebruikt u zoal?
Haha, heb je even? Ik heb sinds vorig jaar een nieuwe computer, mijn oude is nu voor mijn vrouw. In onze stacaravan gebruik ik een laptop, daarnaast zet ik wekelijks een back up op een externe harddisk. Daarnaast hebben mijn vrouw en ik allebei een iPad en een smartphone. En voor mijn hobby gebruik ik een digitaal fototoestel.

Dat zijn veel apparaten! Wat doet u zoal ermee?
Omdat ik voorzitter ben van onze VVE werk ik veel op de pc. Excel en Word zijn programma's die ik dan veel gebruik. Ook monteer ik graag filmpjes van filmpjes of foto's die ik met mijn telefoon of fototoestel heb gemaakt. Met een leuk muziekje erbij!

Ook heb ik eerder een fotoboek gemaakt van de stamboom van de familie van mijn vrouw. Geen saaie stamboom, maar een mooie met oude afbeeldingen die teruggingen tot de 19e eeuw! Die oude foto's heb ik eerst geretoucheerd voordat ik ze afdrukte.

Wat waardeert u in uw lidmaatschap van SeniorWeb?
SeniorWeb vind ik heel toegankelijk. Als ik een nieuw programma of apparaat wil, kijk ik eerst bij SeniorWeb om te lezen of er al een recensie over is geschreven. Eerlijk advies vind ik prettig én belangrijk. Ook de wekelijkse nieuwsbrief vind ik heel interessant.

Hebt u nog een tip voor andere leden?
Zeker! Ik heb heel veel baat bij het gratis programma Adres 2000. Daar kan ik al mijn adressenbestanden in kwijt. Je kunt er uitgebreide selecties in maken, filteren, mee printen en zaken instellen. Bijvoorbeeld wie een kaart moet krijgen als je komt te overlijden. Het is een uitgebreid programma; je moet er een uurtje voor gaan zitten om alle mogelijkheden te begrijpen. Geweldig, maar simpel. En gratis!

U kunt Adres 2000 hier downloaden: http://www.mccholland.nl/Adres2000/

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken.