Zoeken
Menu Zoek

Rummikub

Zin in een spelletje Rummikub, maar is er niemand om gezellig mee te doen? Geen nood. Vanaf vandaag speelt u het tegen de computer.  Rummikub is een spel dat in Nederland erg populair is. Dit spel is geschikt om te spelen op Windows Vista-computers. 

Op de meeste Windows 7-, 8- en 10-systemen werkt het spel helaas niet. Momenteel hebben we geen alternatief voorhanden. Het leuke spel Cub Rummi Lite bestaat niet meer.

Besturingssysteem: Windows Vista en 7
Bestandsgrootte: 196 KB
Taal: Nederlands
Dit programma is mogelijk niet voor uw apparaat bedoeld.
Download

Het spel is alleen geschikt voor computers die een zogenoemde 32-bits versie van Windows 7 of Vista hebben. Dat is een technische term die slaat op het 'type' Windows dat u hebt. Bij Windows Vista komen zowel de 32-bits als de 64-bits versie veel voor.

De meeste nieuwe computers die Windows 7 hebben, draaien op een 64-bits systeem. Daar werkt het spel niet op. Sommige computers met Windows 7 gebruiken toch de 32-bits versie. Kortom: als u Vista of Windows 7 gebruikt, moet u eerst even kijken of u de 32-bits versie van Windows hebt. Is dat niet het geval, dan werkt het spel helaas niet. Hebt u het spel werkend onder Windows 8 en 10? Mail de redactie dan via saskia@seniorweb.nl.

Zo kijkt u in Windows Vista en 7 welke versie u hebt, de 32-bits of de 64-bits:

 • Klik op Starten.
 • Klik op Configuratiescherm.
 • Klik op Systeem (In Windows 7: Systeem of Systeem en beveiliging > Systeem ).
 • In het venster dat nu verschijnt, vindt u onder 'Systeem' het type besturingssysteem terug. Als er aangegeven staat dat u een 32-bits besturingssysteem gebruikt dan kunt u het spel Rummikub gewoon spelen. 

060116_Bits

Zo kijkt u in Windows 8 welke versie u hebt:

 • Klik op Starten.
 • Klik rechtsboven op het symbool van een vergrootglas. Een zoekbalk verschijnt. Typ in de zoekbalk het woord 'Configuratiescherm'.
 • De optie Configuratiescherm verschijnt. Klik dit aan en het Configuratiescherm opent.
 • Klik op Systeem en beveiliging. Ziet u dit niet staan, klik dan eerst rechtsboven achter 'Weergeven op' op Categorie.
 • Klik op Systeem.
 • In het venster dat nu verschijnt, vindt u onder 'Systeem' achter 'Type systeem' het type besturingssysteem terug.

Zo kijkt u in Windows 10 welke versie u hebt:

 • Klik op Starten.
 • Klik op Verkenner.
 • Klik op Configuratiescherm.
 • Klik op Systeem en beveiliging. Ziet u dit niet staan, klik dan eerst rechtsboven achter 'Weergeven op' op Categorie.
 • Klik op Systeem.
 • In het venster dat nu verschijnt, vindt u onder 'Systeem' achter 'Type systeem' het type besturingssysteem terug. 

Het spel Rummikub kunt u op de computer downloaden:

 • Klik bovenaan deze pagina op Download.
 • Klik eventueel in de balk onderaan het scherm op het pijltje naast 'Opslaan' en vervolgens op Opslaan als om het bestand op te slaan.
 • Kies bijvoorbeeld de map 'Documenten' om het bestand op te slaan en klik op Opslaan.
 • Klik onderaan op het scherm in de balk op Uitvoeren.

Het spel start automatisch.

Rummikub in Windows 7

Ga (eventueel met de Verkenner) naar de gekozen locatie en open de map Rummikub. U ziet het bestand Rummi. Dubbelklik op de naam van het bestand. Er verschijnt een balk met de boodschap dat Rummi.exe mogelijk gevaarlijk is voor uw computer. Dit is natuurlijk niet het geval en klik op Uitvoeren om het spel te beginnen.

211015_Beveiliging

Alle spelregels en hoe u Rummikub op de computer moet spelen kunt u vinden in de Help-file in het programma zelf. In de menubalk selecteert u Help . U ziet dan een tekstvakje met verschillende onderwerpen. Selecteer een onderwerp met de muis en klik op de Help-knop. Er verschijnt dan een verklarende tekst. De spelregels van Rummikub vindt u ook in het artikel ' Rummikub spelen '.

Veel bezoekers van SeniorWeb zijn teleurgesteld dat het spel Rummikub op een groot deel van de Windows 7-, 8- en 10-computers niet werkt. Helaas kunnen wij daar niets aan doen. Het spel is gemaakt door een ontwikkelaar, die het gratis via internet beschikbaar stelt. Het spel is al flink wat jaartjes oud.

Auteur: SB
Gewijzigd: 6 januari 2016
Printen Voeg toe aan Mijn archief
Sluiten
Toevoegen aan Mijn archief

U moet inloggen om iets te kunnen toevoegen aan uw archief. Wilt u nu inloggen?

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

 • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
 • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
 • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

 • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
 • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
 • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 

SeniorWeb-leden vinden van dit artikel

avatar
RuudM op vrijdag 31 juli 2015 14:28: Gisteren mijn notebook met W 7 via upgrade naar W 10 gewijzigd.
Het besturingssysteem is 32 Bits en ja hoor, Rummikub werkt ook met W 10 !
Helaas dus alleen met 32 bits.....
Ruud
avatar
SeniorWeb-lid op dinsdag 17 februari 2015 21:45: Kan ik rummikub ook downloaden op mij tablet?? Met vriendelijke groet Ada
avatar
SeniorWeb-lid op zaterdag 11 oktober 2014 13:46: Ik gebruik op mijn P.C. Windows-Vista,mijn helaas ik kan het spel RUMMIKUB niet meer op mijn P.C. krijgen;wat moet ik doen. Bij voorbaat mijn hartelijk dank
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 5 oktober 2014 19:58: wil graag rummicup spelen op mijn laptop kan het niet op de laptop krijgen en wil het graag op m.n instaleren lidnummer 299035 tonnieberentschot@home.nl
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 5 oktober 2014 19:58: wil graag rummicup spelen op mijn laptop kan het niet op de laptop krijgen en wil het graag op m.n instaleren lidnummer 299035 tonnieberentschot@home.nl
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 5 oktober 2014 19:56: wil graag rummicup spelen op mijn laptop kan het niet op de laptop krijgen en wil het graag op m.n instaleren lidnummer 299035 tonnieberentschot@home.nl
avatar
AJVisser op woensdag 27 augustus 2014 11:32: waarom kan ik Rummi cup niet spelen met windows 7 Arie Visser
avatar
RuudM op maandag 13 januari 2014 23:23: Rummikub werkt ook onder Windows 8.1 mits dat een 32 bits versie is. Mijn p.c. was W 7 32 bits en is ge-upgrade naar W 8. Ruud
avatar
RuudM op maandag 21 oktober 2013 16:00: Rummikub werkt uitstekend op een p.c. met 32 bits systeem, oorspronkelijk W 7 maar na upgrade naar W 8 (en nu naar W 8,1) verloopt het spel zoals vanouds. Ruud
avatar
SeniorWeb-lid op vrijdag 30 augustus 2013 18:29: Kan ik rummikub op mijn tablet downloaden
avatar
SeniorWeb-lid op vrijdag 30 augustus 2013 18:27: Kan ik rummikub op mijn tablet downloaden
avatar
SeniorWeb-lid op woensdag 31 juli 2013 11:02: Kan ik rummikub op mijn tablet downloaden.?
avatar
chicco op zaterdag 27 juli 2013 19:30: Kan ik op mijn tablet rummikub spelen. ? ?
avatar
chicco op zaterdag 27 juli 2013 19:28: Kan ik op mijn tablet rummikub spelenn
avatar
SeniorWeb-lid op dinsdag 4 juni 2013 17:06: voor de ipad is er ook een rummikub heb hem ook gekocht https://itunes.apple.com/nl/app/rummikub-original-hd/id433617848?mt=8
avatar
SeniorWeb-lid op dinsdag 4 juni 2013 17:02: er is wel degelijk een rummikub voor win xp/win7/win 8 ik heb hem gekocht kost 19,95 is van een nederlandse maker en word in nederland verkocht http://www.rummigame.com/nl/buy-rummi.php werkt heerlijk
avatar
lpetsch op zaterdag 1 juni 2013 14:56: kan ik geen rummicub spelen op mijn iPad Met vriendelijke groeten van Lea Schenck de Jong-Peters Lea@schenckdejong.com Ik ben lid van senior web Mijn inlognaam is lpetsch2000 Mijn wachtwoord is monique1
avatar
AJVisser op woensdag 17 april 2013 11:18: jammer dat ik geen Rummicup kan spelen op Windows 7 .op XP ging het wel. Arie Visser
avatar
Rosan002 op donderdag 14 maart 2013 21:47: 14 maart 2013 Kan rummmicub niet opslaan op Vista. Waarom wordt hier niet voor gewaarschuwd? Welke spellen kunnen ook niet op Vista worden gespeeld? A.de Vries
avatar
SeniorWeb-lid op dinsdag 29 januari 2013 22:44: wat kost dat, want dat word niet vermeld.
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 13 januari 2013 21:43: heb vista ook ik kan geen rummikub spelen, waarom wordt er geen actie ondernomen of dit spel verwijderen, zodat mensen er niet meer aan ergeren. seniorweb doe er wat aan. waardering geen ster.
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 13 januari 2013 21:25: kan rummikub ook niet op windows xp spelen, zeer slechte service van seniorweb. waardering het is geen cijfer waard.
avatar
mcirsr37 op donderdag 8 november 2012 16:52: jammer dat het niet windows 7 gaat
avatar
hubertine op vrijdag 2 november 2012 21:24: Kan ik rummiecub ook op mijn tablet archos downloaden en kan ik dit dan via Windows xp doen mijn lid nummer is 218792, ook heb ik hier een ander mailadres nl tiniewijnen29@gmail.com. ik ben erg benieuwd.
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 28 oktober 2012 17:07: Ik vind het niets want ik kan rummicub er niet voor krijgen
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 28 oktober 2012 17:07: Ik vind het niets want ik kan rummicub er niet voor krijgen
avatar
SeniorWeb-lid op vrijdag 26 oktober 2012 14:56: Ik kan het programma helaas niet downloaden in Windows 7
avatar
hnk@ziggo.nl op vrijdag 5 oktober 2012 22:15: Hoe komt het dat ik geen rummikub kan spelen op mijn imac ?
avatar
SeniorWeb-lid op vrijdag 7 september 2012 12:15: Het programma kan wel prachtig zijn, als het moglijk zou zijn om ht spel Rummikub op mijn Vita-p op te slaanm, dit is helaas niet mogelijk. Er verscijnt een scherm met uitvoeren opslaan annuleren maar daar blijft het bij. Wat ik ook aantik er gebeurt niets.Kunt u mij verder helpen. Met vr.gr. Gerard Stroeve lidn.316757
avatar
AJMvL op dinsdag 4 september 2012 20:11: ik vind het het een slechte zaak dat het op windows 7 pc's niet werkt want de meeste mensen hebben nu toch windows 7 op hun laptop
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 29 juli 2012 19:17: Het lukt me niet om het spel op te slaan
avatar
paponsen op donderdag 19 juli 2012 11:55: Kan ik rummikub ook op mijn Ipad Spelen. ??
avatar
paponsen op donderdag 19 juli 2012 11:55: Kan ik rummikub ook op mijn Ipad Spelen. ??
avatar
saam op woensdag 6 juni 2012 12:35: hoe kan dat nou.?
avatar
arrien op maandag 4 juni 2012 11:32: kan het niet spelen op windows7
avatar
arrien op maandag 4 juni 2012 11:31: kan het niet spelen op windows7
avatar
SeniorWeb-lid op zaterdag 19 mei 2012 21:50: heb rummicub op mijn pc gehad maar hij is weg en kan het niet meer vinden ik had het via de pc gekocht groetjes hinke
avatar
hnk@ziggo.nl op donderdag 8 maart 2012 08:06: Jammer, heb ik een dure Mac gekocht, kan ik mijn favoriete dummy niet meer spelen. Voorheen had ik Windows XP, dus pech
avatar
SeniorWeb-lid op maandag 16 januari 2012 18:47: geweldig ik speel veel uurtjes per dag
avatar
SeniorWeb-lid op maandag 16 januari 2012 13:36: 5 sterren
avatar
SeniorWeb-lid op vrijdag 13 januari 2012 23:27: Ik heb Windows 7 64 bits en kan dus jammer genoeg het spel niet downloaden
avatar
vinkje op donderdag 12 januari 2012 17:49: Vind het heel leuk om te doen ,werkt perfect! Mijn vraag is wel ,kan je het ook met iemand spelen op een andere computer ??B V mijn dochter ? groetjes Corrieimthorn
avatar
SeniorWeb-lid op donderdag 5 januari 2012 20:51: u geeft niet duidelijk aan wat je fout gedaan hebt wanneer alle zetten die je gedaan weer terug komen.Je gaat je ergeren omdat er geen uitleg is
avatar
SeniorWeb-lid op donderdag 5 januari 2012 20:50: u geeft niet duidelijk aan wat je fout gedaan hebt wanneer alle zetten die je gedaan weer terug komen.Je gaat je ergeren omdat er geen uitleg is
avatar
SeniorWeb-lid op donderdag 5 januari 2012 19:05: Als ik nieuwe rijtjes maak met gebruik van andere rijtjes of ik sluit een of twee stenen aan dan worden die na PAS weer teruggezet.Daar snap ik dus niets van Terwijl dat bij de tegenspelers wel wordt goedgekeurd. Het gebeurde zelfs dat ik bij mijn volgende beurt hetzelfde deed en toen was het wel goed!gr. annie
avatar
SeniorWeb-lid op donderdag 5 januari 2012 15:26: Ik heb windows vista en voor rummicub op downloaden geklikt, maar kan nergens'"opslaan'vinden.Ik heb onder documenten opgeslagen spellen staan,maar het lukt me niet dit spel erbij te zetten.Jammer. gr. annie rongen.
avatar
Gui202 op dinsdag 3 januari 2012 21:50: Het programma rummikub werkt niet meer , kan niet geopend worden !!!!!
avatar
Gui202 op dinsdag 3 januari 2012 21:47: Het programma werkt niet meer , kan niet geopend worden !!!!!
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 1 januari 2012 20:28: Voor kleurenblinden (vooral rood,bruin en groen) is dit niet zo makkelijk te spelen.Bij vroegere versie kon de kleur van de stenen nog wel gewijzigd worden. Hier dus niet.
avatar
jilly op vrijdag 30 december 2011 20:38: ik kan rummykub niet meer krijgen, hoe zit dat
avatar
SeniorWeb-lid op zaterdag 24 december 2011 13:36: Ik vind het geweldig dat ik weer het spel kan spelen met windows 7 , ik vond de oude versie leuker
avatar
SeniorWeb-lid op dinsdag 20 december 2011 20:05: ik vind dit programma uitgesproken slecht. Het wordt niet goed uitgelegd.
avatar
SeniorWeb-lid op dinsdag 20 december 2011 17:04: Jammer dat het niet op mijn programma ( windows 7 ) werkt
avatar
Jokeren op zaterdag 26 november 2011 13:55: Ik kan het niet downloaden op Windows 7 wat ik heel jammer vind. Is daar niets aan te doen? Joke
avatar
KRO630 op donderdag 20 oktober 2011 13:19: en waar vinden we dit spel voor Windows 7?
avatar
SeniorWeb-lid op woensdag 5 oktober 2011 06:45: Mij man is dol op dit spel; maar helaas hebben wij en nieuw laptop met windows 7 en kan ik het niet downloaden! Ander optie misschien?
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 2 oktober 2011 14:15: krijg het niet gedownload in Windows 7 jammer....komt dat nog??
avatar
anne op vrijdag 23 september 2011 20:09: Ik heb een vraag. Ik had rummikub op mijn computer maar nu heb ik een ander computer (windows 7) Maar ik krijg het spel niet meer
avatar
SeniorWeb-lid op woensdag 7 september 2011 10:18: Sorry, ik klaag niet snel, maar ik vind dit programma niet goed. Ik wil graag RUMMIKUB downloaden maar het LUKT NIET Ik heb Windows XP. Hier onder lees ik meer klachten dat het spel niet "meer" gedownload kan worden. Wordt er niets aan gedaan, krijgen de mensen wel een reactie. Ik wacht af. Vind het jammer dat het niet lukt. Groet.
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 4 september 2011 20:27: leuk spel maar niet op windows 7
avatar
SeniorWeb-lid op woensdag 31 augustus 2011 12:35: Ik had windows nu apple...kan er nu niets meer mee helaas....
avatar
SeniorWeb-lid op donderdag 14 juli 2011 15:04: ik vind het een leuk progamma,maar ik heb nu een apple,en ik krijg hem daar niet meer op. daar baal ik van.
avatar
SeniorWeb-lid op woensdag 22 juni 2011 14:07: begrijp er niks vanwil het downloaden maar komt niets van
avatar
SeniorWeb-lid op woensdag 1 juni 2011 11:24: niet op een apple computer. erg jammer
avatar
SeniorWeb-lid op woensdag 18 mei 2011 21:22: IK VIND DE OUDERWETSE METHODE VAN RUMMIKUB VEEL EN VEEL MOOIER. EN GOED VOOR MIJN GEHEUGEN. jAMMER IK KAN HET NIET MEER OP MIJN COMPUTER KRIJGEN. g. bAAUW-sCHUURMAN kERKPLEIN 10
avatar
SeniorWeb-lid op maandag 2 mei 2011 17:06: prima, maar nog steeds niet op mijn computer windows 7. Jan.
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 13 maart 2011 23:07: ik vind rummikup heel erg leuk maar waarom kan ik hem niet op windows7 spelen
avatar
SeniorWeb-lid op zaterdag 12 februari 2011 11:37: Ik vind het heel jammer dat het niet op Windows 7 kan. wanneer komt dat ?
avatar
SeniorWeb-lid op donderdag 10 februari 2011 16:36: ik vind het noch steeds jammer dat de rummikub niet op mijn computer windows 7 primium kan. kunnen jullie dit op een of andere manier niet laten gebeuren? groeten Jan van BEEK.
avatar
SeniorWeb-lid op dinsdag 1 februari 2011 10:41: Het is een leuk en vermakelijk programma. het is alleen jammer dat het niet werkt op Windows7. Of bestaat die mogelijkheid wel?
avatar
SeniorWeb-lid op vrijdag 28 januari 2011 15:07: jammer dat ik dit spel niet op mijn windows 7 computer kan zetten, ik heb 13 jaar de rummikub goep geleid iedere maandagmiddag van 2 tot 4 uur groeten jan van beek.
avatar
SeniorWeb-lid op maandag 24 januari 2011 11:53: ik kan het niet te voorschijn halen.
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 2 januari 2011 20:20: geweldig programma. Mijn man en ik speelden het alle dagen. Maar nu heb ik een nieuwe PC gekregen met windows 7 en kunnen we het niet meer spelen. Wanneer komt het voor windows 7? seniorweb-lid; 2 januari 2011
avatar
SeniorWeb-lid op woensdag 29 december 2010 18:27: Ik vind het geweldig,zo kan ik toch mijn spel spelen.
avatar
SeniorWeb-lid op zaterdag 25 december 2010 20:09: Helaas krijg ik het spel niet geinstalleerd op mijn computer. Erg jammer want het is een leuk spel die ik op mijn vorige computer wel kon spelen. Groet Sonja
avatar
ed kok op vrijdag 24 december 2010 19:08: Onmogelijk om rummykub op Windows 7 te krijgen. Gaarne stap-voor-stap uitleg. (indien mogelijk) E.Kok
avatar
SeniorWeb-lid op dinsdag 21 december 2010 11:27: Speel graag rummiekub, maar erger me ontzettend VAAK van de melding die ik dan te zien krijg; EEN ONJUISTE SERIE o.i.d. Terwijl ik WEL goede stenen opleg in goede serie. ERG VERVELEND VIND ik dat. Hoe kan dat steeds? Er zijn veel mensen die dit hebben hoorde ik. Groet, Wietske v.d.Velde jvelde6@planet.nl
avatar
RuudM op vrijdag 12 november 2010 00:02: Hoewel hier boven staat dat het voor XP en Vista geschikt is kan het ook in Windows 7 gebruikt worden. Het stond bij mij op D partitie en na upgrade van Vista naar W 7 draait het nog even goed. Je kan ook zeggen even slecht, het programma is bepaald niet feilloos en laat soms vreemde steken vallen. Maar niet altijd en het is toch een aardig spelletje. Ruud M.
avatar
SeniorWeb-lid op donderdag 11 november 2010 14:13: een van de leukste spellentjes die je op de computer kunt spelen ben er aan verslaafd Nelly Wilborts
avatar
Sirikit op maandag 8 november 2010 11:01: Leuk spel. Jammer dat het niet voor Windows 7 geschikt is. Wanneer gaat dat gebeuren en dan ook voor 64 bit?
avatar
Gui202 op zondag 31 oktober 2010 11:47: Het staat hier allemaal prima en het lukt mij ook om alles te downloaden met winrar , maar een vriend van mij ,die ook lid van seniorweb is en in Australië woont krijgt het maar niet voor elkaar om rummikub op zijn computer te downloaden. Zijn naam is John van Giffen en zijn lidmaatschapsnummer is :340883 en het adres is 30 Hooper Grove , Mount Martha Victoria Australië. Ik heb hem zelf aangeraden om lid van Seniorweb te worden om ook deze dingen te kunnen downloaden , maar ik kan het hem niet goed uitleggen en misschien dat jullie een soort workshop (Stap voor Stap) aan hem kunnen sturen.Hij wil graag rummikub spelen en ook andere spelletjes ,maar dat uitpakken met winrar lukt hem niet. Zijn e.mailadres is : adriejohn1@hotmail.com Bij voorbaat dank Albert Guis Lidm.nummer : 280202
avatar
SeniorWeb-lid op maandag 25 oktober 2010 14:09: In Uw programma staat bij de spelregels dat je de stenen moet slepen. dat is niet waar. Je klikt op de steen die je wilt verplaatsen En daarna op de plaats waar die moet komen. Vr.gr. Corrie.
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 24 oktober 2010 14:49: Heel leuk spel als het werkt. Maar ik krijg met geen mogelijkheid de stenen weggesleept C.v.d. Stroom.
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 24 oktober 2010 14:48: Heel leuk spel als het werkt. Maar ik krijg met geen mogelijkheid de stenen weggesleept C.v.d. Stroom.
avatar
SeniorWeb-lid op zaterdag 23 oktober 2010 16:35: leuke invulling van een verloren ogenblik
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 3 oktober 2010 01:51: Wanner komt rummikub voor Windows 7 ??
avatar
SeniorWeb-lid op zaterdag 2 oktober 2010 11:58: kan de stenen niet verslepen naar het raster. wat moet ik dan doen?
avatar
SeniorWeb-lid op woensdag 29 september 2010 16:47: ik heb windows7waarom kan ik rummicub daar niet op krijgen? of komt dat later wel ? Is er een dvd van te koop? dieuw planting mijn e-mail adres is:dieuw-p@hotmail.com
avatar
SeniorWeb-lid op maandag 27 september 2010 15:54: Kan het niet ontvangen. Heb windows7. Enig idee wanneer dat te openen is? Met vriendelijke groet jeanne Huizer E-mail huizer@tele2.nl
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 26 september 2010 13:59: ik de cijfer er niet
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 26 september 2010 12:45: Ik speelde graag een spelletje rummikub, maar vindt het jammer dat het niet via windows 7 mogelijk is.
avatar
SeniorWeb-lid op vrijdag 10 september 2010 22:30: Geweldig! Tijdens het spelen komt er ineens een"steen" met een dollardteken of meerdere "stenen" met dit teken Ook zie ik ineens een "steen " of 'stenen" met een ander teken erop. Wat betekenen deze? Overigens beleef ik heel veel plezier met dit spel!! Bedankt
avatar
SeniorWeb-lid op dinsdag 31 augustus 2010 23:47: ik was rummikub een poosje kwijt maar ben blij dat het weer terug is hartelijk dank
avatar
SeniorWeb-lid op zondag 29 augustus 2010 11:57: het moest wat makkelijker zijn om te openen wij kunnen het spel slecht naar voren krijgen
avatar
SeniorWeb-lid op zaterdag 28 augustus 2010 16:47: Leuk spel, moet eigenlijk de naam kunnen onthouden en je moet kunnen stoppen met het spel en de volgende keer door kunnen gaan. Bijv 4 spelletjes doen en later de laatste 6. Het zou ook leuk zijn als scores bewaard konden blijven, zodat je kan zien of je verbeterd of niet.
avatar
SeniorWeb-lid op vrijdag 27 augustus 2010 12:45: Ik heb windows xp maar het downloaden krijg ik niet voor elkaar.
avatar
SeniorWeb-lid op donderdag 26 augustus 2010 16:31: Ik weet niet of mijn vraag al aangekomen is. Ik heb tegenwoordig een IMac, is dat hierop ook mogelijk ? Gaarne reactie op kooijmanswijk@gmail.com
avatar
Sirikit op donderdag 26 augustus 2010 14:53: Niks, ik krijg na het indrukken van 'downloaden' alleen maar het bericht 'Service unavailable'.
avatar
SeniorWeb-lid op dinsdag 24 augustus 2010 13:46: Misschien snap ik er niets van, n.l. als ik op de aanwijzing een blokje (cijfer) wil slepen, gaat dat niet.
avatar
SeniorWeb-lid op maandag 23 augustus 2010 17:45: hoe krijg je de stenen op de plaats waar je ze hebben wilt. als je nog geen 30 pnt. heb, pas je. heb je meer, mag je spelen. ik krijg geen steen op het bord, weet niet hoe dat moet.
avatar
SeniorWeb-lid op zaterdag 21 augustus 2010 18:43: wat ben ik hier blij mee ,dank je wel hardstikkemooi.kan ik ook dammen opslaan.
Woordenboek
Home Sluiten
Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.