SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: Downdetector

apptip(5) Storing bij uw bank of provider? Controleer het snel en eenvoudig met de app Downdetector.

Wanneer uw verbinding wegvalt of u niet kunt betalen via iDEAL, wilt u natuurlijk weten wat er aan de hand is. Een storing ligt voor de hand, maar hoe dit uit te vissen? De app Downdetector maakt het u gemakkelijk. Daarin zijn maar liefst 280 verschillende diensten en sites op een rijtje gezet. U ziet in één oogopslag of de dienst die u gebruikt functioneert of niet. Naast de betreffende dienst ziet u steeds een grafiek: een hoge piek betekent storing.

U kunt de app zelf indelen zodat de diensten die u gebruikt boven in de lijst verschijnen. Verder is het mogelijk zelf een storingsmelding door te geven en ziet u wat andere gebruikers over de dienst melden.

De app wordt uitgegeven door de site Allestoringen.nl. Op die site kunt u, zoals de naam al aangeeft, opzoeken welke diensten in storing staan. Momenteel is de app er alleen voor iPad en iPhone. Android-gebruikers kunnen, in afwachting van een eigen app, de site bezoeken.  

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.