SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: Eenvoudige yoga

yogapree

Meer bewegen en lenig worden is voor veel mensen een aandachtspunt. De app Eenvoudige yoga biedt hulp bij het beoefenen van yoga.

De app Eenvoudige yoga (Simply Yoga) is gratis voor Android-apparaten en de iPhone/iPad. De app is makkelijk in het gebruik.

App gebruiken
Kies na het starten een tijdsduur en moeilijkheidsgraad. Kies als moeilijkheidsgraad 1; de andere moeilijkheidsgraden zijn alleen tegen betaling beschikbaar. Tik nadat u deze informatie hebt ingesteld, op de afspeelknop om een yoga-sessie te beginnen. U ziet nu video's waarin de oefeningen worden voorgedaan. In beeld staan knoppen om het afspelen te pauzen of om vooruit of terug te spoelen. De oefeningen worden begeleid door een Engelstalige stem. Helaas zijn er geen gratis Nederlandse alternatieven bij ons bekend. Zoals wel vaker met gratis apps, is deze toepassing voorzien van reclame.

Eenvoudige yoga downloaden

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.