SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: groenten kweken

0604-moestuintje

De app AH Moestuintjes helpt beginnende tuiniers met het kweken van groenten.

Supermarkt Albert Heijn deelt bij de boodschappen net als vorig jaar moestuintjes uit. Dit zijn bakjes met zaden en aarde om groenten te kweken. Wie zelf aan de slag wil met eetbare planten in de tuin of op het balkon, downloadt de app AH Moestuintjes. Deze is met en zonder de bakjes van de supermarkt te gebruiken.

Tuintjes bijhouden
Binnen de app maken gebruikers zogeheten 'tuintjes' aan, combinaties van planten die het samen goed doen. Over elke combinatie is er uitleg. Ook over de plantjes zelf is informatie genoeg te vinden in de app. Wie van alles heeft gezaaid, kan de voortgang van de plantjes bijhouden. Een leuke app om eens te bekijken vol handige tips om (beginnende) moestuiniers op weg te helpen.

App downloaden
De app AH Moestuintje is gratis te downloaden in de App Store voor iPads/iPhones en de Play Store voor Android-apparaten.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.