Menu Zoek
U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Deze tip is gearchiveerd op: 11 maart 2018

App-tip: GRPY

0903-grpy-2

Met de app GRPY leggen mensen geld in voor een gezamenlijke activiteit. Het werkt veilig en snel via iDEAL. 

Groepsuitjes zijn leuk, maar als het op betalen aankomt kan het lastig zijn. Voorschieten voor een grote groep kan lang niet iedereen betalen. En iedereen vragen gepast, contant geld mee te nemen is ook niet handig. Voor zulke situaties is er de Nederlandstalige app GRPY.

Geld in de pot
Het principe is simpel: iemand maakt een groep aan voor een activiteit. Alle leden storten een bepaald bedrag via iDEAL in de pot. De organisatie kan dat geld opnemen voor de activiteit. Wat er over is, kan terug naar de deelnemers.

De app is gratis te gebruiken, na aanmaken van een account. Hij is ontwikkeld door Rabobank.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.