SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: Hooikoortsradar

0405-esdoorn-250

 

Blijf hooikoorts voor met de nieuwe app Hooikoortsradar.

In het voorjaar hebben veel mensen last van allergie voor pollen en bloeiende planten: hooikoorts. De app Hooikoortsradar geeft een soort weerbericht speciaal voor die groep mensen. Tot vijf dagen vooruit is te lezen of de weersomstandigheden gunstig of ongunstig zijn voor de allergie.

Functies app
Op een kaartje is te zien of er veel hooikoortsklachten worden verwacht de komende dagen. Dat is gebaseerd op weersverwachtingen, waarnemingen door biologen, de bloeikalender van bomen, grassen en kruiden, pollentellingen en klachtenmeldingen. Verder zijn er achtergronden en metingen op het gebied van pollen te vinden. U kunt aangeven hoeveel last u momenteel zelf van hooikoorts hebt.

App downloaden
De app is gratis te downloaden in de Play Store voor telefoons en tablets met Android. Voor iPhones en iPads is de app niet beschikbaar, download daarvoor het vergelijkbare Pollennieuws.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.