SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: korting op boodschappen met Scoupy

0906-scoupy

Met Scoupy krijgen gebruikers korting op boodschappen uit de supermarkt.

Scoupy is een app waarmee gebruikers korting kunnen krijgen op producten in de supermarkt. Dat werkt volgens het principe van cashback. De klant koopt het product in de winkel en bewaart de kassabon. In de app maakt de klant foto's van de kassabon en vult zijn gegevens in. Binnen enkele dagen staat het kortingsbedrag op de bankrekening.

Aanbiedingen

Het aanbod wisselt telkens, afhankelijk van de producenten die meedoen met de app. Buiten korting op supermarktartikelen biedt Scoupy ook andere zaken aan. Zo is er een systeem om digitale zegels te sparen aan de hand van kassabonnen, en zijn er diverse boxen met producten met korting te bestellen.

Voorwaarden

De app werkt erg gebruiksvriendelijk. Op de startpagina staan alle actuele aanbiedingen. Wie iets interessants ziet, tikt op de aanbieding en leest meer over de voorwaarden. Zo zijn sommige acties alleen geldig bij bepaalde supermarktketens.

Scoupy is gratis te downloaden in de App Store voor iPads en iPhones en in de Play Store voor toestellen met Android.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.