Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar
U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Deze tip is gearchiveerd op: 26 februari 2019

App-tip: korting op boodschappen met Scoupy

0906-scoupy

Met Scoupy krijgen gebruikers korting op boodschappen uit de supermarkt.

Scoupy is een app waarmee gebruikers korting kunnen krijgen op producten in de supermarkt. Dat werkt volgens het principe van cashback. De klant koopt het product in de winkel en bewaart de kassabon. In de app maakt de klant foto's van de kassabon en vult zijn gegevens in. Binnen enkele dagen staat het kortingsbedrag op de bankrekening.

Aanbiedingen

Het aanbod wisselt telkens, afhankelijk van de producenten die meedoen met de app. Buiten korting op supermarktartikelen biedt Scoupy ook andere zaken aan. Zo is er een systeem om digitale zegels te sparen aan de hand van kassabonnen, en zijn er diverse boxen met producten met korting te bestellen.

Voorwaarden

De app werkt erg gebruiksvriendelijk. Op de startpagina staan alle actuele aanbiedingen. Wie iets interessants ziet, tikt op de aanbieding en leest meer over de voorwaarden. Zo zijn sommige acties alleen geldig bij bepaalde supermarktketens.

Scoupy is gratis te downloaden in de App Store voor iPads en iPhones en in de Play Store voor toestellen met Android.

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.