SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: publieke omroep bekijken met NPO Start

npo-app

Bekijk via de app NPO Start programma's die al op tv zijn geweest op de publieke zenders. De programma's zijn een week na de uitzending nog op de tablet en smartphone te zien.

Mensen kunnen via de app niet alleen programma's terugkijken, maar ook naar de livetelevisie van de publieke omroep kijken. Ook is er een tv-gids beschikbaar en zijn programma's op te zoeken.

Gratis of betaald profiel

Gebruikers kunnen in de app een gratis of betaald profiel aanmaken. Met een gratis profiel onthoudt de app waar u bent gebleven in een programma en kunt u verder kijken op een ander apparaat. Ook kunnen gebruikers favoriete programma's volgen. Een betaald profiel biedt voor 2,95 euro per maand een betere beeldkwaliteit. Ook ontbreken de reclames en zijn programma's tot een jaar beschikbaar.

App downloaden

De app NPO is gratis te downloaden in de App Store voor iPhones en iPads en de Play Store voor Android-telefoons en -tablets. Voor de app is een internetverbinding nodig.

 

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.