Menu Zoek

App-tip: NPO-app vernieuwd

npo-app

Niet alleen Uitzending Gemist op internet heeft een nieuw jasje gekregen. De app NPO voor op de smartphone of tablet is ook opgefrist.

U kent de app van NPO misschien onder de naam Uitzending Gemist. Programma's die al op tv zijn geweest op de publieke zenders zijn tot een week later nog te bekijken via de app. Nieuw in de app is de mogelijkheid tot het aanmaken van een gratis of betaald profiel.

Zonder profiel kijken
Zonder profiel is het ook mogelijk om programma's of naar de live-televisie te kijken. Ook is er een tv-gids beschikbaar en zijn de programma's op te zoeken.

Gratis of betaald profiel
Met een gratis profiel onthoudt de app waar u bent gebleven in een programma en kunt u verder kijken op een ander apparaat. Ook kunnen gebruikers favoriete programma's volgen. Een betaald profiel biedt voor 2,95 euro per maand een betere beeldkwaliteit. Ook ontbreken de reclames en zijn programma's tot een jaar beschikbaar.

App downloaden
De app NPO is gratis te downloaden in de App Store voor iPhones en iPads en de Play Store voor Android-telefoons en -tablets. Voor de app is een internetverbinding nodig.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.