SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: optimaliseer met Battery Doctor

tip(4) Haal het onderste uit de kan van uw batterij en laat Battery Doctor uw systeem van de tablet of smartphone optimaliseren.

Het is de achilleshiel van veel smartphones; de batterij. De meeste toestellen houden het maar net een dag vol zonder oplader. Vandaar dat veel gebruikers op zoek gaan naar manieren om het batterijgebruik te verbeteren. De app Battery Doctor kan daarbij helpen. Uw apparaat wordt geanalyseerd waarna de app met suggesties ter verbetering komt. Ook kunt u op gezette tijden de app inschakelen om energieverslindende apps die niet actief hoeven zijn, te sluiten.

Clean Master
De grote broer van Battery Doctor is Clean Master. Vanwege beperkingen op het systeem van Apple is deze alleen beschikbaar op Android. Clean Master ruimt alle overbodig rommel op. Laat u niet op het verkeerde been zetten door de naam van de app, want het gebruik ervan is volledig Nederlandstalig. Clean Master houdt uw systeem in de gaten en werkt op smartphones en tablets. De app ruimt tijdelijke bestanden op en doet suggesties om het systeem te optimaliseren.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.