SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: Reclamefolder

0501-reclamefolder

Neem met de app Reclamefolder op uw gemak op de tablet of smartphone de laatste aanbiedingen van winkels door.

De app Reclamefolder biedt toegang tot de reclamefolders van landelijke ketens en lokale winkels. Via het menu zijn de folders aan de hand van categorieën te bekijken. Komt u graag bij een bepaalde winkel? Merk het bedrijf dan aan als 'favoriet', dan kunt u extra snel kijken wat er deze week in de aanbieding is.

Lokaal en landelijk
Na installatie vraagt de app toegang tot uw locatie. Als u dat geeft, worden de folders van lokale winkels getoond. Geeft u geen toestemming, dan ziet u alleen landelijke folders. Onder in beeld staan alle mogelijkheden van de app. Kijk bijvoorbeeld of er kortingsbonnen zijn voor winkels bij u in de buurt of houd lijstjes bij met aanbiedingen die u wilt kopen.

Geld terug
Ook is er de functie 'cashback', oftewel geld terug. Als u producten koopt die in de app worden genoemd en u voldoet aan de voorwaarden, dan krijgt u een geldbedrag terug. Om daaraan mee te doen, is wel een (gratis) account nodig.

App downloaden
De app is gratis te downloaden in de Play Store voor tablets en smartphones met Android. Download hem in de App Store voor de iPad of iPhone.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.