Menu Zoek

App-tip: Thuisarts.nl

tip U hebt op de iPhone/iPad altijd betrouwbare medische informatie op zak met de app Thuisarts.nl.

Betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid. Dat biedt de app Thuisarts.nl. De app is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Alle informatie die u in de app vindt is samengesteld door huisartsen. Dat betekent onafhankelijke en wetenschappelijk verantwoorde informatie.

De app is een afgeleide van de al langer bestaande website Thuisarts.nl. Maar een app biedt meer mogelijkheden dan een site.

  • De app maakt het mogelijk om de gevonden informatie meteen met anderen te delen, via e-mail, sociale media en op de iPhone ook via sms en WhatsApp.
  • De app biedt ondersteuning voor, tijdens en na huisartsenbezoek. U kunt allerlei medische gegevens invoeren en ook een eventueel behandelplan. Gebruikt u medicatie dan kunt u dit invoeren en herinneringen instellen. Ook kunt u met de app een vervolgafspraak plannen die direct kan worden toegevoegd aan uw Agenda-app.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.