SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: videobellen met Google Duo

2608-tip google duo

Goed nieuws voor mensen die graag een videogesprek voeren met hun mobiele telefoon. De nieuwe app Google Duo maakt dat heel gemakkelijk.

U kent misschien Skype al. Google Duo gaat de concurrentie aan met die app. Wat Duo doet, is heel simpel: u kunt een videogesprek aangaan met een van uw contactpersonen, als die ook Google Duo heeft. De app is beschikbaar voor Android-telefoons en iPhones.

App gebruiken
Het videogesprek verloopt via de internetverbinding. Wie een gesprek aanneemt, kan de ander zien en ermee praten. De apps is gratis te downloaden in de Play Store voor Android en in de App Store voor iPhones.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.