SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: Vivino

0807-vivino

Een handige app voor wijnliefhebbers is Vivino. Fotografeer een wijnetiket binnen de app en u krijgt allerlei informatie over de wijn.

Vivino is een populaire app voor mensen die van wijn houden. De werking is simpel te beschrijven: via de app maakt u een foto van een wijnetiket. Vivino zoekt direct of de wijn voorkomt in zijn database. Dat zal vaak zo zijn. Dan krijgt u allerlei informatie over de wijn, zoals de herkomst en het smaakprofiel. Ook staan er recensies van andere gebruikers van Vivino. Staat u in een winkel, dan is de prijsindicatie ook handige informatie. U weet meteen of u niet te veel (of te weinig) betaalt voor de wijn.

Vivino is te downloaden in de App Store voor iPhones en iPads en de Play Store voor Android-apparaten.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.