SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Blogtip: Bed & Breakfast

1007-benb Particulieren die kamers of accommodaties verhuren op hun eigen terrein of in een bijzonder pand. Dat soort accommodaties noemen we een Bed & Breakfast. Op de website Bedandbreakfast.nl leest u een blog over bijzondere locaties en gebeurtenissen.

Misschien kent u het fenomeen Bed & Breakfast (B&B) wel uit het gelijknamige programma van Omroep Max. Daarin stonden elke week drie eigenaars van een B&B centraal. Zij gingen op bezoek bij elkaars accommodatie en wie als beste werd beoordeeld door alle bezoekers, won de aflevering. De kandidaten van het programma zijn aangesloten bij de organisatie achter deze website.

Op het blog van Bedandbreakfast.nl vindt u nieuws en interessante feitjes over de accommodaties van de leden. Leuk om ideeën op te doen voor een weekendje weg. Ook interessant om een beeld te krijgen van wat er allemaal gebeurt in de wereld van het 'logeren bij andere mensen'.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.