SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek
U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Deze tip is gearchiveerd op: 14 mei 2018

Blogtip: Microsoft over Windows

2304-windows Microsoft is het bedrijf achter onder meer Windows en Office. Medewerkers schrijven op verschillende blogs allerlei stukjes over uiteenlopende onderwerpen.

Op het blog over Windows vindt u allerlei interessante onderwerpen, van een bionische arm voor een jongetje tot tips over wat u moet doen als u gebeld wordt door een oplichter die zegt voor Microsoft te werken.

Alle artikelen op het Windows-blog zijn in het Nederlands. Met de komst van Windows 10 later dit jaar worden er ongetwijfeld veel nieuwe tips en achtergrondinformatie op geplaatst.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.