SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: handige smartphonehouder

tip(11)

Een popsocket achterop de smartphone biedt grip en houvast, zodat die telefoon niet door de vingers glipt.

Smartphones zijn in de loop der tijd steeds groter geworden. Maar vanwege die strakke gladde achterkant willen ze nog wel eens uit je vingers glippen. Sowieso zijn ze lastig met één hand vast te houden. Dus bedacht de uit Boulder, Colorado afkomstige David Barnet de popsocket. Een plat rond uitklapbaar gadget dat op de achterkant van een smartphone wordt geplakt. Uitgeklapt vormt de popsocket een handig houvast waardoor de telefoon nooit meer uit uw hand glipt.

Popsockets zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en modieuze opdrukken. Voor wie daar niet van houdt zijn er ook neutrale popsockets, uitgevoerd in wit of zwart. Coolblue heeft een klein assortiment popsockets. Reken op 13 euro.

Popsocket

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.