Menu Zoek

Gemaakte foto's direct afdrukken met een broekzakprinter

tip(5) De Polaroid Zip kan foto's direct printen nadat u ze gemaakt heeft met de smartphone. Hij past in uw broekzak en print de afbeeldingen zonder inkt.

Tegenwoordig hebben we allemaal een camera en fotoalbum op zak. Door de smartphone is vrijwel iedereen in staat om mooie foto's te maken op elk gewenst moment. Foto's afdrukken wordt niet veel meer gedaan omdat alles digitaal gaat. Als u een foto direct af wilt drukken kunt u daar de Polaroid Zip voor gebruiken. Dit handzame apparaat is slechts 12cm x 7,4cm x 2,3cm. Dat is ruwweg de grootte van een doorsnee smartphone. De Polaroid Zip heeft een eigen batterij waarmee 25 draadloze afdrukken kunnen worden gemaakt.

Geen inkt

De De Polaroid Zip gebruikt geen inkt voor het printen. Het maakt namelijk gebruik van speciaal papier dat kleurkristallen bevat. Door verhitting in het apparaat worden de kleuren zichtbaar gemaakt. Dit betekend dat het niet kan gaan lekken of dat de afgedrukte foto eerst moet drogen. Bij verschillende fotozaken en webshops is het product beschikbaar. De adviesprijs ligt rond 130,- euro en kan verschillen per winkel. Een pak fotopapier met 30 vellen kost rond de 25,- euro.

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.