SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: broekzakprintertje

tip(5) De Polaroid Zip past in uw broekzak en print zonder inkt snel uw foto's.

Tegenwoordig hebben we allemaal onze camera en ons fotoalbum op zak. In de vorm van smartphones. Dus ligt het voor de hand printers te maken die daarop inspelen. De Polaroid Zip is handzaam: hij meet 12 bij 7,4 bij 2,3 cm. Ruwweg de grootte van een doorsnee smartphone. Het apparaat heeft een eigen batterij waarmee vijfentwintig afdrukken kunnen worden gemaakt. Draadloos. 

Geen inkt
Maar waar laat je de inkt dan? Welnu, inkt is er niet! De Polaroid Zip gebruikt speciaal papier dat kleurkristallen bevat. Door verhitting wordt daarop een foto zichtbaar. Direct klaar, en geen gedoe met inkt die moet drogen of zoiets. Als bonus zijn de fotootjes zelfklevend. Het standaardformaat van deze prenten meet 7,5 bij 5 cm.

De Polaroid Zip is bij diverse fotozaken verkrijgbaar. De adviesprijs ligt op 140 euro. Voor een pak fotopapier met 50 vellen betaalt u rond de 35 euro.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.