SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: Dodocool powerbank

tip(6)

Altijd extra stroom binnen handbereik met de compacte powerbank van Dodocool.

De powerbank van Dodocool is maar net iets groter dan een betaalpas. Nog steeds compact genoeg om in een portemonnee te passen of gewoon los in de broekzak. Aan de zijkanten zijn handig kabeltjes verwerkt voor iPhone/iPad en Android-apparaten. En met het gewicht van een paar plakjes kaas (65 gram) moet het niet bezwaarlijk zijn de powerbank altijd bij je te dragen. Hij levert genoeg stroom om een doorsnee smartphone meer dan een keer volledig op te laden.

Bestellen kan via Amazon. Let er wel op dat u de juiste versie bestelt. De powerbank is namelijk verkrijgbaar in een capaciteit van 2500 mAh voor 19,99 euro, of 5000 mAH voor 29,99.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.