SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: gespreid bedje voor tablet

iBed

Zet de tablet in een speciale houder zodat u uw handen vrij houdt.

De iBed is een tablethouder bovenop een comfortabel kussen. Handig wie lui in bed of in de relaxstand op de bank ligt. Maar ook in de trein of het vliegtuig komt de iBed van pas. Het houdt de tablet rechtop zodat de handen vrij zijn. Zeker bij langdurig tabletgebruik kunnen de handen verkrampt raken en een tabletsteun biedt dan uitkomst. Dankzij het kussen onderop ligt de iBed altijd prettig op de knieën.

Het tafelblad van de iBed meet 29 bij 24 cm. Wie een groter blad wil kan terecht bij de iBed XL. Met een formaat 50 bij 34 cm kan er gerust een kopje thee en een croissantje opgezet worden.

Beide zijn onder meer te koop via Bol.com. De iBed kost 19,49 euro; de iBed XL komt op 24,95 euro.

Soms wordt gesproken van een iBed iPad-houder. Laat u daardoor niet in verwarring brengen. Het product is te gebruiken met alle merken tablets.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.