SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: handige sleutelvinder

tip(9)

Raak nooit meer de sleutels of smartphone kwijt met de Nut 3. Een klein plaatje dat in geval van verlies een signaal uitzendt.

Voor wie vaak vergeet waar hij/zij de sleutels heeft gelaten, of juist niet meer weet waar de smartphone ligt, is er de Nut 3. Een piepklein vierkant plaatje voorzien van bluetooth wat u kunt bevestigen aan uw sleutelbos. Via een speciale app op de iPhone of Android-telefoon kunt u met een geluidsignaal de locatie van het plaatje achterhalen. En het werkt ook andersom: druk op het knopje op de Nut 3 en uw smartphone maakt geluid zodat u hem terug kunt vinden.

De Nut 3 heeft een bereik van vijftig meter. Wordt de afstand tussen telefoon en de Nut 3 groter dan is het contact verbroken. Maar via Google Maps is na te gaan waar de Nut 3 was ten tijde van het laatste contact, zodat u de zoektocht daar kunt starten. 

De Nut 3 is onder meer te bestellen via Bol.com en kost daar 29,95 euro.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.