SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: huisdier voeren van een afstand

020816_Pet_Feeder

Zit uw huisdier op een speciaal dieet? Met de Pet Feeder krijgt hij de goede hoeveelheid brokjes, ook wanneer u niet thuis bent.

Sommige huisdieren hebben de pech dat ze op een speciaal dieet moeten waarbij zij gedoseerd een vaste hoeveelheid eten krijgen. Gaat u een lange dag weg, dan kunt u niet al het voer in één keer geven. Met de Smart Pet Feeder kunnen honden, katten, konijnen of andere kleine metgezellen gerust een dagje alleen thuis doorbrengen zonder dat de buren eten hoeven komen te geven.

Voederen via wifi

De voederbak staat in verbinding met de wifi-verbinding thuis. Stel via een app op de iPhone of Android-smartphone de dosering in. Vul het apparaat met maximaal 4,3 liter aan brokjes en geef aan hoeveel gram brokjes er op welk moment uit de voederbak mag komen. Via de app kunt u eventueel een beetje extra geven tussendoor. En dat dus op afstand. Ook kunt u via de kleine camera op het apparaat zien of uw huisdier op de brokjes afkomt.

De Smart Pet Feeder is voor 149 euro te koop bij Diergedrag.nl. De instructie en app zijn helaas wel Engelstalig.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.