SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: Motorola Moto G5

tip(3)

Een smartphone met goede kwaliteit gekoppeld aan een fijne prijs, voor wie geen behoefte heeft aan de krachtpatsers van Apple of Samsung.

Wat Apple en Samsung zijn voor de topmodellen, is Motorola voor de budget-telefoons. Al jarenlang levert het bedrijf een goedkope lijn smartphones die steevast als beste in hun klasse uit de bus komen. Dus wie op zoek is naar een degelijk toestel dat goed presteert maar niet duur is, moet zeker zijn blik eens werpen op de Motorola Moto G5. Het nieuwste budgetmodel. 

Bijzonder aan de G5 is dat hij draait op een pure Android-versie. Dus er is geen schil over het besturingssysteem gelegd zoals bijvoorbeeld bij Samsung. Daardoor staan er geen overbodige standaardapps op en werkt het toestel sneller.

De smartphone is er in twee versies. Het standaardmodel is de Motorola Moto G5 met een schermgrootte van 5 inch en opslagruimte van 16 GB. Wie een tikkeleltije groter wil kan uitkijken naar de Motorola Moto G5 Plus, die een scherm heeft van 5,2 inch en 32 GB opslagcapaciteit. Beide toestellen draaien op Android 7.0, de nieuwste Android-versie. De opslagruimte is uit te breiden tot 128 GB door middel van een MicroSD-kaart. De adviesprijs bedraagt respectievelijk 173 euro en 300 euro. De toestellen zijn in de meeste winkels verkrijgbaar. 

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.