SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek
U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Deze tip is gearchiveerd op: 13 januari 2016

Gadget-tip: Spotter GPS Tracker

0408-spotter-250

De Spotter GPS Tracker is een apparaat om mensen en spullen mee terug te vinden als ze zoek zijn. Aan de hand van het gps-signaal wordt de locatie van het apparaat bepaald.

Via een app op de tablet of smartphone is precies te zien waar de Tracker zich bevindt, en daarmee ook de vermiste persoon of bijvoorbeeld de caravan.

GPS is een systeem dat allerlei toepassingen heeft. Van de navigatie in de auto tot locatiebepaling. Uw tablet weet waar u bent aan de hand van GPS. De Spotter GPS Tracker zet deze techniek in voor de opsporing van mensen en spullen. Een heel voor de hand liggende functie is de Tracker meegeven aan kinderen of aan bijvoorbeeld dementerende ouderen. Via de app kan altijd bekeken worden waar deze mensen zijn. U kunt het apparaat ook ter beveiliging in de caravan leggen. Mocht deze gestolen worden en de dieven gooien het apparaat niet weg, dan kunt u online zien waar uw bezit is.

De Spotter GPS Tracker is alleen bij drogisterij Kruidvat verkrijgbaar. Hij kost 69,95 euro.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.