Menu Zoek

Gadget-tip: stopcontact voor in de auto

13072017_ewent_stopcontact_auto_250

De Ewent EW3990 is een stopcontact voor in de auto. Handig om bijvoorbeeld een laptop of mobiele apparatuur mee op te laden.

Voorzie de auto van een stopcontact en de lege accu van een laptop, smartphone of tablet tijdens een lange rit is verleden tijd. Ook andere apparaten voorziet u hiermee onderweg van stroom, bijvoorbeeld een koelbox of draagbare spelcomputer.

De Ewent EW3990 laat zich eenvoudig op de sigarettenaansteker aansluiten. Vervolgens zet deze omvormer een spanning van 12 volt om naar 230 volt. Dankzij een continu vermogen van 150 watt sluit u de meeste draagbare apparaten probleemloos aan. Het piekvermogen bedraagt zelfs 300 watt. Naast het stopcontact is er aan de zijkant ook nog een usb-poort voorhanden. U kunt dus tegelijkertijd bijvoorbeeld een laptop en tablet opladen.

De behuizing heeft de vorm van een cilinder, zodat de omvormer in iedere bekerhouder van de auto past. Verder is de EW3990 beveiligd tegen onderspanning, overspanning, overladen, oververhitting en kortsluiting. Daarnaast is er een zekering ingebouwd voor extra bescherming van de auto. Dit rijdende stopcontact gebruikt u dus volkomen veilig!

De Ewent EW3990 heeft een prijskaartje van 29,95 euro. Het product kunt u onder meer bestellen bij Informatique.

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.