SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: stopcontact voor in de auto

13072017_Ewent_stopcontact_auto_250

De Ewent EW3990 is een stopcontact voor in de auto. Handig om bijvoorbeeld een laptop of mobiele apparatuur mee op te laden.

Voorzie de auto van een stopcontact en de lege accu van een laptop, smartphone of tablet tijdens een lange rit is verleden tijd. Ook andere apparaten voorziet u hiermee onderweg van stroom, bijvoorbeeld een koelbox of draagbare spelcomputer. 

De Ewent EW3990 laat zich eenvoudig op de sigarettenaansteker aansluiten. Vervolgens zet deze omvormer een spanning van 12 volt om naar 230 volt. Dankzij een continu vermogen van 150 watt sluit u de meeste draagbare apparaten probleemloos aan. Het piekvermogen bedraagt zelfs 300 watt. Naast het stopcontact is er aan de zijkant ook nog een usb-poort voorhanden. U kunt dus tegelijkertijd bijvoorbeeld een laptop en tablet opladen.

De behuizing heeft de vorm van een cilinder, zodat de omvormer in iedere bekerhouder van de auto past. Verder is de EW3990 beveiligd tegen onderspanning, overspanning, overladen, oververhitting en kortsluiting. Daarnaast is er een zekering ingebouwd voor extra bescherming van de auto. Dit rijdende stopcontact gebruikt u dus volkomen veilig!

De Ewent EW3990 heeft een prijskaartje van 29,95 euro. Het product kunt u onder meer bestellen bij Informatique.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.