SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: USB-kabeltje dat altijd past

home

Boven of onder: het maakt voor deze kabel niets uit. Hij past altijd in uw Android-smartphone.

Een kabeltje dat altijd past, dus waarbij je niet hoeft op te letten welke kant boven of onder moet. Waarom hebben ze dat niet meteen bedacht!? Maar nee hoor, die Android-tablets en -smartphones worden opgeladen met USB-kabels die uitsluitend op één manier passen. En vooral van dat kleine uiteinde, dat in het apparaat zelf gaat, is lastig te zien wat boven en onder is. Weg ermee. Want met de BlitzWolf haalt u een kabel in huis die altijd past. Beide uiteindes zijn zo gemaakt dat ze altijd passen. Er is geen boven of onder meer. En dat voor een paar euro. Eén kabel, lengte 1 meter, kost 3,70 euro. Verzending is gratis. De kabel is onder meer te bestellen via Banggood.com. Bestelt u liever via een Nederlandstalige site, dan kunt u terecht bij wifihouse.nl . U betaalt daar wel meer voor de kabel.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.