SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: aanbieders fotoproducten vergelijken

3001-canvas Foto's op canvas of andere materialen zijn bij allerlei websites te koop. De site Vergelijkcanvas.nl geeft een overzicht van een aantal van die bedrijven.

Eigen foto's laten afdrukken op canvas, hout of bijvoorbeeld glas is hartstikke leuk. Maar er zijn ontzettend veel aanbieders op dat gebied. Op de site Vergelijkcanvas.nl staan ze overzichtelijk bij elkaar, met de voordelen op een rij.

Werking van de site
Op de homepage staan boven aan de pagina diverse tabbladen, zoals 'Foto op canvas', 'Foto op hout', 'Foto op aluminium'. Klik op een van de tabbladen om de aanbieders op dat gebied te zien. De site heeft binnen elke categorie een top vijf gemaakt van bedrijven die het best bekendstaan. De vijf beste aanbieders worden besproken op de site. De pluspunten en bijvoorbeeld eventuele acties komen aan bod. Daarnaast staat een knop voor meer informatie of bestellen. Onder aan het overzicht staat een link naar de overige aanbieders van het product.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.