SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: AlleStoringen

1706-allestoringen Denkt u dat er een probleem is met de dienstverlening van uw bank, provider of een dienst zoals WhatsApp? Kijk dan op de website AlleStoringen.nl. U ziet direct welke bedrijven storingen hebben.

Op de homepage van AlleStoringen.nl staat een overzicht van allerlei bekende bedrijven. U ziet hun logo en naam en eronder een grafiek. De grafiek geeft aan of en hoeveel meldingen van problemen er op de site zijn binnengekomen. Klik op de naam van een bedrijf of dienst om details te zien.

Op de detailpagina ziet u een overzicht van het aantal storingsmeldingen van internetters van de afgelopen 24 uur. Als een storing bevestigd wordt door een bedrijf, wordt dat ook vermeld.

U kunt zelf een storing doorgeven en ziet ook wat de meldingen van andere mensen inhouden. Bijvoorbeeld als er geen internetverkeer mogelijk is via een provider of het tv-signaal is weggevallen.

 

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.