SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: Beleef de Lente

2303-ijsvogel

Het is weer zover: via internet kijkt Nederland mee in de nestkastjes van allerlei vogels.

Beleef de Lente heet het project van de Vogelbescherming. Elk jaar monteert de organisatie in de lente camera's in nestkasten van allerlei vogelsoorten. Via de website Beleefdelente.nl is te zien hoe de vogels nestjes maken, eieren leggen en hun kuikens voederen. Ook de minder leuke kant van de natuur is te volgen, als een roofvogel een prooi meeneemt voor de pasgeborenen.

Dit jaar gaat het om negen vogelsoorten, waaronder koolmezen en ooievaars, maar ook ijsvogels. De vogels 'wonen' door heel Nederland. De camera's staan de hele dag aan en van belangrijke momenten maken vrijwilligers verslagjes.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.