SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: ben ik gemiddeld?

2304-tips-cbs Niemand wil graag gemiddeld zijn, maar er bestaat wel een gemiddelde mens. Dat klinkt cryptisch, maar is eigenlijk heel feitelijk. Het CBS heeft een ‘gemiddelde Nederlander’ samengesteld en via internet kunt u kijken hoe gemiddeld u bent.

Op de site 'Ben ik gemiddeld?' kunt u uzelf vergelijken met andere mensen. U begint bij een startpagina waar u een poppetje aanklikt dat een beetje op u lijkt en waar u uw leeftijd opgeeft.

Daarna gaat u door naar verschillende thema's zoals het thema Bestedingen > Boodschappen. U geeft op wat uw situatie is en leest dan wat de gemiddelde Nederlander voor uitkomst heeft. Zo geeft een tweepersoonshuishouden zonder kinderen gemiddeld 391 euro per maand uit aan boodschappen.

U vindt de vergelijkingsmodule onderaan op de site Ben ik Gemiddeld.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.