SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: beursagenda

1908-internetten

De komende maanden is er elk weekend wel een beurs bij u in de regio. Op de site van Respons vindt u een handig overzicht van wat er te doen is.

Het is best lastig om een beeld te krijgen van welke beurzen er allemaal gehouden worden in ons land. Zo staan op de website van de Jaarbeurshallen en de RAI wel de beurzen die op die locaties worden gehouden. Maar evenementen op andere locaties staan er niet bij.

De Beurzenkalender van Respons biedt een simpel overzicht op datum. Het overzicht is heel compleet. In de lijst staan de namen van de beurzen en waar deze worden gehouden. Klik op de gewenste beurs en u komt uit op een pagina met meer informatie. Daar is vaak ook de link naar de organisatie van de beurs te vinden. Mocht de link er niet staan, dan kunt u er het beste even naar zoeken via een zoekmachine zoals Google.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.