Zoeken
Menu Zoek

Surftip: Bliyoo

1808-bliyoo

Bliyoo is de nieuwe digitale leesdienst van Bruna. Tijdschriften en boeken zijn te lezen via de pc, de tablet, telefoon en e-reader van hun eigen merk.

Na een testperiode is Bliyoo eerder dit jaar van start gegaan. Leden kunnen kiezen uit drie verschillende abonnementen: onbeperkt boeken of tijdschriften lezen voor 9,95 euro per maand, of een combinatie-abonnement voor 14,95 euro. De eerste maand is de dienst gratis uit te proberen.

Op Bliyoo staan allerlei verschillende tijdschriften, van een tv-gids tot aan damesbladen, recreatiebladen en tijdschriften voor mannen en over hobby's. Het aanbod boeken is nog niet zo erg uitgebreid, daar wordt aan gewerkt.  

Woordenboek
Home Sluiten
Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.