SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: Boerenmarktplein

2209-boerderijwinkel Eetschrijver Gerrit-Jan Groothedde woont in Almere en stelde zich tot doel zijn eten niet langer bij de supermarkt te kopen. Hij wilde 'eerlijk' eten van bijvoorbeeld boerenwinkels en kleine zelfstandigen. Dat viel niet mee, en daarom richtte hij zelf maar een site op.

Op zijn site Boerenmarktplein vindt u per provincie adressen van onder meer boerenwinkels en tuinders die hun waren aan huis verkopen. Als u daar vlees, brood en zuivel haalt, dan weet u zeker waar het vandaan komt. U betaalt een eerlijke prijs die geheel ten goede komt aan de leverancier.

Op de site kunt u zelf adressen insturen, voor als uw geliefde boerderijwinkel er nog niet bijstaat.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.