SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: Chrome Web Store

google webstore

Uitbreidingen voor Chrome downloadt u via de Web Store.

Internetprogramma Chrome kan uitgebreid worden met zogeheten extensies. Dat zijn programma's van andere makers die het werken met Chrome handiger maken, of er leuke functies aan toevoegen.

Zoeken en installeren
De extensies voor Chrome zijn te vinden in de Web Store. Als u die bezoekt met de browser, kunt u door alle beschikbare extensies bladeren of er zelf eentje opzoeken. Wie klikt op de naam van een uitbreiding, leest er meer uitleg over. Installeren gebeurt ook vanuit dat uitlegvenster.

Gratis of betaald
Let wel op: de meeste extensies zijn gratis. Het kan wel zijn dat de maker geld ervoor wil hebben, dat moet dan duidelijk vermeld staan in het overzicht en in het uitlegvenster.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.