SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: cursus vloggen van Max

2503-vloggen-250

Vloggen is op internet zelfgemaakte video's plaatsen van wat u meemaakt en wat u bezighoudt. Volg via een site van Omroep Max gratis een cursus vloggen.

Sinds een paar jaar is vloggen heel populair. Gewone mensen maken filmpjes van wat ze meemaken en zetten die op videosites. Andere mensen vinden het leuk om ernaar te kijken. Hebt u een bijzondere hobby, reist u graag of vindt u video's maken heel leuk, dan is een vlog misschien wat voor u.

Video's
Omroep Max biedt op de site MaxVandaag een gratis cursus vloggen aan. De cursus bestaat uit zes video's. Cursusleider is Joost Timp, de zoon van Mies Bouwman en Leen Timp. Als u zelf aan de slag gaat met vloggen, kunt u de video opsturen naar MaxVandaag. De video wordt dan op de website van MaxVandaag geplaatst.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.