SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: Efteling-encyclopedie

0602-efteling Op pretparkgebied is de Efteling Nederlands' nationale trots. Miljoenen mensen bezoeken het park jaarlijks. Op de nieuwe site Eftepedia vindt u alles over het park; de geschiedenis, voormalige attracties en zelfs informatie over de dieren.

Deze 'encyclopedie' is samengesteld door vrijwilligers. Er staan meer dan 1300  verschillende artikelen op de site, met uiteenlopende onderwerpen. Wist u bijvoorbeeld dat de Wensbron jaarlijks rond de 7000 euro aan muntjes opbrengt voor het goede doel?

Net als bij een echte encyclopedie kunt u op Eftepedia alles van begin tot einde lezen, maar ook de informatie eruit pikken die u interessant vindt. Op de site kunt u via de menubalk de verschillende categorieën bekijken en aanklikken. Ook kunt u aan de hand van de index artikelen zoeken of een willekeurig artikel lezen.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.