SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: Fraudehelpdesk

tip(1) Een baken in de strijd tegen fraude. De site van Fraudehelpdesk biedt advies, tips en hulp.

Fraudehelpdesk is een instantie met een missie. Die luidt: 'Zo veel mogelijk voorkomen dat de Nederlandse bevolking slachtoffer wordt van fraude.' Dit gebeurt door mensen voor te lichten, te waarschuwen en door een helpende hand te bieden. De Fraudehelpdesk heeft niet voor niets 'helpdesk' in de naam.

Op hun website, Fraudehelpdesk.nl, vindt u naast nieuws ook zogeheten alerts: waarschuwingen voor recente phishingpogingen. Daarnaast helpen ze u graag verder wanneer u slachtoffer bent van oplichting of een poging daartoe. Vul een meldformulier in of bel met de Fraudehelpdesk. Vervolgens helpt men u verder met advies en doorverwijzingen. En verder vindt u op de site tal van tips om fraude te voorkomen.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.