SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: gratis afbeeldingen

0711-pixabay Mooie landschappen, wilde dieren, tekeningen... op de site Pixabay staan duizenden afbeeldingen die u gratis mag downloaden en gebruiken. Vrolijk een e-mail of document op met een van de plaatjes.

Pixabay is een zoeksite voor gratis plaatjes. Typ een of meerdere woorden in en klik op het pictogram met het vergrootglas. Er verschijnen dan allerlei afbeeldingen die u mag downloaden om naar eigen inzicht verder te gebruiken. Als u een foto aanklikt, staan rechts de details van het plaatje. De afbeeldingen zijn in verschillende formaten te downloaden. Die formaten staan ook rechts van de afbeelding. Voor de grootste afmetingen moet u een account aanmaken, de rest is zonder account te downloaden.

Na het intypen van een bevestigingscode downloadt of opent u de betreffende afbeelding. Veel plezier!

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.