SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: groener printen

Veel mensen vinden het belangrijk om energiezuinig en milieubewust te leven. Van alles afdrukken via de computer past daar niet bij, dat kost immers inkt, stroom en papier. Printerfabrikant Lexmark heeft een online simulator gemaakt die duidelijk laat zien hoe u ‘groener’ kunt afdrukken.

De simulator laat op een aantrekkelijker manier zien wat bijvoorbeeld het gevolg is van dubbelzijdig afdrukken in plaats van enkelzijdig. U ziet in een oogopslag bijvoorbeeld direct de grote verschillen tussen printen via een wifi-netwerk en gewoon via een kabeltje naar de printer.

Natuurlijk heeft het printgedrag van een individu geen schokkende gevolgen voor het milieu, maar het is een goede manier om te zien wat nu eigenlijk de 'ecologische afdruk' is van een gangbare activiteit als printen.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.