SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: het ov in beeld

0304-nieuws Staat u altijd lang op de bus te wachten omdat die steevast te laat is? Met de site OVradar.nl houdt u in de gaten waar de bussen, trams en metro's zich op dit moment bevinden.

De site OVradar.nl is opgezet als een kaart van Nederland, die u met de muis kunt verslepen. Inzoomen kan met de pijltjesknoppen links op de kaart. Bij de plaatsen en wegen staan pictogrammen die treinen, trams en metro's voorstellen.

Klik op een pictogram en u ziet om welke bus of trein het gaat, en of deze al dan niet op tijd is aangekomen bij de laatste halte. Ook het voertuignummer staat erbij vermeld. De website wordt continu bijgehouden, dus u bent op elk moment voorzien van de nieuwste informatie.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.