SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: Historypin

1207 history Omgevingen in steden veranderen razendsnel door bijvoorbeeld (her)bouw en sloop van gezichtsbepalende gebouwen. Op de website Historypin kunt u oude foto’s van steden bekijken. Zo kunt u zien wat er allemaal is veranderd in de loop van de jaren.
Historypin is een Engelstalige website die voornamelijk draait om beelden, dus de kennis van de taal is niet noodzakelijk om de site te kunnen gebruiken. Door te klikken op de knop 'Map' boven aan de website, krijgt u een kaart van Europa te zien. Op deze kaart is te zien van welke locaties er foto's beschikbaar zijn. U kunt ze bekijken door erop te klikken. U kunt ook foto’s opzoeken aan de hand van trefwoorden of jaartallen.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.